16 dubna, 2023

Klokan přiletí v červnu :-D

Od katie

Známá věta z mého velmi oblíbeného českého filmu a hláška dokonalého dětského herce z Jak dostat tatínka do polepšovny.

Mnoho z mých velmi blízkých přátel a převážně z mých klientek již ví, že během května již nebudu ve svém salonu fungovat na plno jak bylo u mne zvykem. V červnu totiž čekáme narození našeho druhého děťátka.

Bohužel už ani v dubnu, jelikož mi pan doktor zakázal pracovat 🙁 což jsem rozhodně neplánovala a už vůbec nečekala….

 

Dlouho jsme čekali než tuto informaci sdělíme, protože  jsme chtěli mít jistotu, že je miminko zdravé a v pořádku.

Samozřejmě jsem začala s přípravami a nákupy už v polovině těhotenství a zvlášť po druhém screeningovém ultrazvuku, kdy nám bylo potvrzeno, že čekáme chlapečka.

Jasně první byla holčička, tak teď už budeme mít páreček 😀 Jenže většina schovaných věcí je zásadně v holčičím podání a barvách zásadně pro holčičku. No našla jsem i pár univerzálních barev co využiju, ale samozřejmě nákupní horečka začala 😀 A manželovy argumenty, že toho nemusíme mít tolik….. jsem nebrala nějak v potaz 😀 No samozřejmě, že toho musíme mít vícero, jelikož muž absolutně nemá ponětí o tom, co takový prcek potřebuje a kolik toho denně buď pročůrá, prokaká nebo poblinká…. A hlavně přece mrňous nebude v růžových nebo fialových dupačkách ….

No a samozřejmě jsem neodolala na mém oblíbeném obchodě a nakoupila bodyčka, která by měla tatínkovi pomoci s manipulací a oblékáním 😀

Konečně máme postýlku připravenou a s ní i spousty dalších věcí. Ale samozřejmě veškeré prdálo pro malého budu prát až těsně před porodem, což by mělo být okolo půlky června 🙂

A také popravdě čekám, až mi přijdou šetrné prací prostředky od mé oblíbené české značky Eurona. Euronu jsem poznala před 14 lety a v momentě, kdy se narodila Kačenka bylo jasné, že jiné než prostředky Eurona nebudu používat.

Ale o Euroně informace budou jinde 🙂