Eurona SPOLUPRÁCE TIPY A INSPIRACE

Eurona – česká ekologická drogerie

Společnost Eurona by černy vstoupila do mého života již před 17 lety zcela náhodně. V té době jsem začala s podnikáním a začala jsem se také zajímat o ekologickou a šetrnější kosmetiku a přípravky pro úklid domácnosti a čištění prádla. Přípravky společnosti Eurona se mi sice ze začátku zdály být drahé vzhledem k normálním prostředkům, které běžně zakoupíme v drogeriích a velkých nákupních centrech, ale v poměru kvalita a cena nakonec musím uznat vítězí právě přípravky značky Eurona… Každý z nás se v dnešní době snaží šetřit a právě proto jsem se rozhodla nakupovat tyto přípravky a kosmetiku jak pro sebe tak i svoji rodinu. Zvláště po té co se mi narodila moje dcerka nedám dopustit na prací prostředky pro jemné dětské prádlo a aviváže, které voní několik týdnů.

Nyní se prodejem přípravků zabývám při mateřské dovolené a jako privýdělek mohu všem maminkám doporučit 🙂

Sami poznáte kvalitu a budete spokojeni

Jak už víte z jiného mého příspěvku na blogu –  klokan přiletí v červnu a stejně jako před 12 lety jsem začala pro moji dceru používat produkty Eurony na praní dětského oblečení, ani teď tomu nebude jinak .


Něco málo o společnosti Eurona
ČISTÁ FILOZOFIE

„Život můžeme strávit neustálým ohlížením se zpět do minulosti a hledáním příčin v konání druhých, ale žít bychom jej měli sami za sebe a tvořit vlastní a lepší budoucnost, kterou zde přenecháme našim dětem“.

Eurona s. r. o. je česká výrobní společnost s vlastním vývojem a širokým sortimentem bytové kosmetiky pro komplexní péči o domácnost. Nabízí také vysoce kvalitní produkty tělové, vlasové, pleťové kosmetiky či výjimečně šetrné speciály s označením Natural product. Od roku 2016 společnost rozšířila své portfolio také o divizi exkluzivních potravin PURE BAR pro zdravý životní styl a výživu s čistou filozofií.

Unikátní projekt Moře v srdci Evropy je prvním chovem lososů atlantských na mořské vodě ve vnitrozemí České republiky. Eurona by Cerny tak nabízí vlastní čerstvé lososy a širokou paletu rybích specialit. Sortiment potravin korunuje vysněná medová farma Eurona s vlastním chovem včel, certifikovaným českým medem a exkluzivními medovými produkty s garancí původu.

Jak se zaregistrovat a využívat výhody?

S vaší první objednávkou zároveň provedete registraci. Registrace je zcela zdarma a k ničemu vás nezavazuje. nejste podmíněni ani žádnými pravidelnými nákupy. Záleží jen čistě na Vás kdy a za kolik si nakoupíte.

Nastránkách Eurony najdete také virtuální katalog. Pomocí mého jedinečného odkazu získáváte výhody pro registrované členy.

V případě, že by se vám číslo poradce nevyplnilo: 420-2976414817

Eurona slaví 20 let a rozhodně se můžeme těšit na spousty nových a úžasných produktů.

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *