JÁ A RODINA KOSMETIKA A VČELAŘENÍ

Svíčky nejen pro dny nepohody

Svíčky…..

Já je prostě miluji a pravidelně si je zapaluji….

Ano mám období v létě, kdy je nezapálím tolikrát jako od podzimu do jara, ale i v létě se najdou večery, kdy si ráda sednu a nějakou svěží citrusovou vůni zapálím.

U nás doma se pálí svíčky čistě ze sojového vosku nebo ze včelího vosku.

Oba druhy svíček si vyrábíme sami. Jak jsem již psala jsem manželkou včelaře, tudíž o včelí vosk nemáme nouzi. Sojový vosk na svíčky nakupuji v ověřeném velkoobchodu a vím, že je opravdu kvalitní. Při výrobě sojových svíček používám kvalitní esenciální oleje od značky Nobilis Tilia nebo také od české společnosti Bewit. U obou značek se mohu 100% spolehnout, že se jedná a přírodní a bio kvalitu.

Všechny naše svíčky můžete také zakoupit na našich eshopech:

www.kyslingovi.cz – eshop s naším medem a produkty, které sami vyrábíme. Najdete také kosmetiku, kterou kupujeme od různých prověřených dodavatelů. Stejně tak i čaje, ale v budoucnu plánujeme i čaje vlastní.

 

www.beautyrituals.cz – kde kromě svíček najdete také úžasnou kosmetiku Tarani na Ajurvédských základech, GelavisHA produkty s unikátní kyselinou hyaluronovou, Tkáňové soli a biominerální kosmetiku, pro milovníky opálení veganskou Nizozemskou samoopalovací kosmetiku a další produkty v péči o pleť.

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *