Diáře a plánování

Nový diář pro rok 2023

V loni v létě jsem se rozhodla, že si nechám vyrobit diář. Vyzkoušela jsem za roky spousty diářů a nenašla jsem takový, aby mi vyhovoval. Vždycky jsem skončila s klasickým diářovým rozložením týdenní diář na dvě strany od filofaxu. Cesta byla dlouhá a složitá, ale díky brněnským papírnám se podařilo a v prosinci náš diář spatřil světlo světa 🙂 Popravdě už jsem se bála, že se to ani do konce roku nestihne.

A jak vlastně vypadá?

Pro začátek jsme zvolili dva tipy obálek. Jeden je pastelově žlutý s motivem včelky a druhý pastelově modrý s motivem lišky.

Oba dva diáře již najdete v našem eshopu Kyslingovi v sekci diáře.

Jelikož je diář nedatovaný, je potřeba si vyplnit data a jiné údaje. Já jelikož nejsem výtvarně nadaná, nebo někdy něco namaluji, ale stejně to není dokonalé a podle mých představ, raději používám samoleky.

Mé nejoblíbenější jsou od Fleppi, kde najdete i měsíční samolepkové kity, pokud chcete můžete na jejejich stránkách najít také různé samolepky dle potřeb a požadavků. Samolepkové kity najdete zde.

Další mé oblíbené samolepky nakupuji u by-me.cz 

Další úžasné samolepky najdete u Míša v šálku zde.

Věřím, že si každý najdete svoje oblíbence a jen Vás upozorňuji, že na všechny samolepky vzniká velká závislost 😀

A ikdyž si vždycky říkám, že už žádné nepotřebuji, protože jich mám opravdu hodně. Stějně kdykoliv holky uvedou novinky, nikdy se neudřím a samozřejmě si je objednám 🙂

Přeji Vám krásný den v Novém roce a plánujte s radostí 🙂

Katka

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *